Professionele Machines

DE BESTE SERVICE VOOR DE VEELEISENDE GEBRUIKER

Machines voor professioneel gebruik

Is naaien voor jou ‘serious business’? Dan is een professionele industriemachine iets voor jou.
Deze zijn er in verschillende varianten: rechtstikkers, zigzaggers, lockmachines, coverstitchmachines, blindzomers, borduurmachines…

Omdat er zoveel mogelijkheden zijn, kunnen wij ons voorstellen dat je door de bomen de machines niet meer ziet. Geen probleem, bij Van Vliet Naaimachines ben je bij het juiste adres voor professionele industriemachines!
We bespreken jouw wensen en geven aan de hand daarvan informatie en suggesties. Een vrijblijvende offerte is vanzelfsprekend. En mocht je de machine van je dromen vinden en
bestellen, dan leveren wij die natuurlijk bij jou thuis (of in je werkplaats / atelier) af. Uiteraard inclusief installatie en instructie.

Verdien jij met jouw machine je brood? Dan staat onze technische dienst altijd voor je klaar. In combinatie met de juiste service en goed onderhoud blijven je machines in topconditie. Zo kom je nooit stil te staan en kun je altijd zorgeloos je meters maken.

Nieuwsgierig naar wat er allemaal verkrijgbaar is op industriemachine-gebied en wat wij voor je kunnen betekenen? Neem dan gerust contact op en / of kom gezellig naar onze winkel.

Onze producten

Machines

Voor particulier of professioneel gebruik: naaimachines, lockmachines, coversteekmachines en borduurmachines.

Assortiment

Van draden, garen, wol, fournituren en de beste en mooiste stoffen.
Bij Van Vliet Naaimachines hebben we het in huis.

Onderdelen

Voor allerlei reserve- en vervangingsonderdelen voor uw machine.
We helpen u graag!