Workshops

ZELF LEREN BREIEN, HAKEN OF NAAIEN

Gezellig creatief bezig zijn

Vind jij het ook zo heerlijk om creatief bezig te zijn? Kom dan eens naar een van onze workshops! Iets moois maken, nieuwe vaardigheden leren of gewoon gezellig met andere creatieve geesten aan je eigen creatie werken. Het kan allemaal bij Van Vliet Naaimachines!

Beschikbare cursussen en workshops bij Van Vliet Naaimachines

De volgende cursussen worden momenteel aangeboden bij Van Vliet Naaimachines. Heb je suggesties of ben je op zoek naar een andere workshop? Het aanbod varieert en je kan altijd je ideeën insturen, neem daarvoor contact op met ons.

Een nieuwe workshop: KERST BorduurDag, inclusief huisgemaakte lunch!

Datum: 28 november en 5 december
Tijd: van 10.00 tot 16.00 uur
Kosten: € 75

Direct inschrijven

Leren omgaan met de naaimachine, kleding maken (voor jezelf of de kids) of liever tassen en accessoires naaien? Je leert wat jij wil tijdens deze naailessen. Doordat we werken in kleine groepen (max. 6 personen), is er ruimte voor individuele begeleiding en uitleg. Je werkt op je eigen naaimachine, zodat je deze snel onder de knie hebt en ook thuis aan de slag kunt.

Wanneer: woensdagmiddag van 13.30 tot 15.30 uur
donderdagochtend van 10.00 tot 12.00 uur
Kosten: 60 euro per maand

Direct inschrijven

Wil jij de (basis)mogelijkheden van dit software programma voor de borduurmachine onder de knie krijgen? Doe dan mee met deze basiscursus.

Data: nieuwe data voor 2021 >>> Geef je alvast vrijblijvend op!
Tijd: …
Kosten: …

Direct inschrijven

Leer omgaan met je eigen lockmachine, zodat je voortaan precies weet hoe je in moet rijgen en welke opties dit apparaat heeft. Anya Hollander legt het allemaal uit in deze workshop.

Datum: nieuwe datum in 2021
Tijd: van 09.30 tot 12.30 uur
Kosten: 50 euro inclusief werkboek

Direct inschrijven

Hou jij ook zo van breien, haken, punniken en fröbelen? En vind je het gezellig om dit samen met andere creatieve geesten te doen? Kom dan bij de Brei & Haak Club! Ontmoet creatieve vrienden, kom op nieuwe ideeën en leer van elkaar. Wij zorgen voor onbeperkte kopjes koffie/thee en wat lekkers, jij brengt je handwerkje en gezellige zelf mee.

Het is mogelijk om je vrijblijvend alvast op te geven!

Data: nieuwe data in 2021
Tijd: van 13.00 tot 16.00 uur
Kosten: 5 euro per middag

Direct inschrijven

Schrijf je in!

Je kunt je inschrijven via onderstaand formulier. Uiteraard is het ook mogelijk om je telefonisch in te schrijven door te bellen naar de winkel via 076-521 68 27.

    Ik meld me aan voor: