Workshops

ZELF LEREN BREIEN, HAKEN OF NAAIEN

Gezellig creatief bezig zijn

Vind jij het ook zo heerlijk om creatief bezig te zijn? Kom dan eens naar een van onze workshops! Iets moois maken, nieuwe vaardigheden leren of gewoon gezellig met andere creatieve geesten aan je eigen creatie werken. Het kan allemaal bij Van Vliet Naaimachines!

Beschikbare cursussen en workshops bij Van Vliet Naaimachines

De volgende cursussen worden momenteel aangeboden bij Van Vliet Naaimachines. Heb je suggesties of ben je op zoek naar een andere workshop? Het aanbod varieert en je kan altijd je ideeën insturen, neem daarvoor contact op met ons.

Help, ik heb een lockmachine!

Na deze workshop heeft jouw lockmachine geen geheimen meer ;). Inrijgen, instellingen, tips & tricks.

Tip: Wil je eens kijken of een lockmachine iets voor jou is? Doe dan ook mee en leen een machine in de winkel.


Datum:
zaterdag 11 juni van 13.00 tot 16.30 uur
Kosten: 50 euro inclusief werkboek

Direct inschrijven

Help, ik heb een lockmachine! – DEEL 2

Als je het eerste deel van deze workshop hebt gedaan, kun je meedoen aan DEEL 2. Nog meer verrijking en verdieping en mogelijkheden!

Datum: vrijdag 17 juni 2022
Tijd: van 09.30 tot 12.30 uur
Kosten: 45 euro

Direct inschrijven

Patroontekenen

Leer de perfecte rok op maat tekenen! Kyrsten van AtelierKyrewiet leert je hoe je op de juiste manier de maat neemt en dit vertaalt naar een patroon-op-maat. Na het tekenen maak je een proefmodel om te zien of het allemaal helemaal klopt. Vervolgens leer je ook hoe je je patroon aan kunt passen.

Datum: najaar 2022 > schrijf je alvast vrijblijvend in!
Tijd: van 09.30 tot 16.00 uur
Kosten: 75 euro incl. beschrijving grondpatroon Mode op Maat (onderdeel opleiding patroontekenen), benodigd materiaal en lekkere lunch

Breien met Agnes (driedelige workshop)

Data: deze reeks zit VOL! Geef je vrijblijvend op voor de volgende reeks
Tijd:
Kosten:

Direct inschrijven

Ingrid Weygers leert je de BASICS van dit software programma voor de borduurmachine. Plaatjes inladen, samenvoegen, bewerken, zelf ontwerpen enz.

Inclusief duidelijk instructieboek!

Data: Deze reeks zit VOL! Geef je vrijblijvend op voor de volgende reeks
Tijd:
Kosten:

Let even op!
Heb je je aangemeld voor een workshop? Dan krijg je ALTIJD een bevestiging via de mail! Heb je deze niet ontvangen, neem dan even contact met ons op.
Workshops zijn onder voorbehoud en gaan door wanneer er voldoende aanmeldingen zijn (in de meeste gevallen geldt er een minimum van 4 deelnemers).

Schrijf je in!

Je kunt je inschrijven via onderstaand formulier. Uiteraard is het ook mogelijk om je telefonisch in te schrijven door te bellen naar de winkel via 076-521 68 27.

    Ik meld me aan voor: