Workshops

ZELF LEREN BREIEN, HAKEN OF NAAIEN

Gezellig creatief bezig zijn

Vind jij het ook zo heerlijk om creatief bezig te zijn? Kom dan eens naar een van onze workshops! Iets moois maken, nieuwe vaardigheden leren of gewoon gezellig met andere creatieve geesten aan je eigen creatie werken. Het kan allemaal bij Van Vliet Naaimachines!

Beschikbare cursussen en workshops bij Van Vliet Naaimachines

De volgende cursussen worden momenteel aangeboden bij Van Vliet Naaimachines. Heb je suggesties of ben je op zoek naar een andere workshop? Het aanbod varieert en je kan altijd je ideeën insturen, neem daarvoor contact op met ons.

Coverlock machine

Tijdens deze workshop leer je je coverlockmachine goed kennen! Wat zijn de mogelijkheden? Wanneer gebruik je welke steek? Wat zijn de extra opties? Anya laat dit allemaal aan bod komen en uiteraard is er ruimte voor jouw vragen.

datum: 12 mei 2023
tijdstip: van 09.30 tot 13.30 uur
kosten: €55 incl. werkboek

Help, ik heb een lockmachine! – DEEL 2

Als je het eerste deel van deze workshop hebt gedaan, kun je meedoen aan DEEL 2. Nog meer verrijking en verdieping en mogelijkheden!

datum: zaterdag 13 mei 2023
tijd: van 09.30 tot 12.30 uur
kosten: 45 euro

Help, ik heb een lockmachine!

Na deze workshop heeft jouw lockmachine geen geheimen meer ;). Inrijgen, instellingen, tips & tricks.

Tip: Wil je eens kijken of een lockmachine iets voor jou is? Doe dan ook mee en leen een machine in de winkel.


datum:
zaterdag 1 juli 2023
tijdstip: van 09.30 tot 13.00 uur
kosten: 50 euro inclusief werkboek

Breien met Agnes

Insteken, omslaan, ehm… Wil jij leren breien? Of kun je dat al en wil je iets extra’s leren? Sokken? Handschoenen? Of gewoon een sjaal? Fair-isle? Top-to-bottom? Tijdens de breilessen met Agnes kan het allemaal 🙂

datum: najaar 2023 (donderdag)
tijd: van 13.30 tot 16.00 uur
kosten: n.n.b.

PEdesign lessen

Ingrid Weygers leert je in 8 lessen de BASICS van dit software programma voor de borduurmachine. Plaatjes inladen, samenvoegen, bewerken, zelf ontwerpen enz. enz. enz.

Inclusief duidelijk instructieboek!

datum: najaar 2023
tijd: n.n.b.
kosten: € 215 inclusief instructieboek

Lingerie maken met Ingrid

Ook op zoek naar de perfecte BH? Maak ‘m dan zelf! Tijdens deze tweedelige workshop leer je hoe je dat precies moet doen. En natuurlijk maak je het setje compleet met een mooie bijpassende slip.

data: najaar 2023
tijdstip: van 09.30 tot 16.30 uur
kosten: €120 voor 2 dagen incl. lunch en patronen

Let even op!
Heb je je aangemeld voor een workshop? Dan krijg je ALTIJD een bevestiging via de mail! Heb je deze niet ontvangen, neem dan even contact met ons op (vanvlietnaaimachines@gmail.com of 0765216827).
Workshops zijn onder voorbehoud en gaan door wanneer er voldoende aanmeldingen zijn (in de meeste gevallen geldt er een minimum van 4 deelnemers).

Schrijf je in!

Je kunt je inschrijven via onderstaand formulier. Uiteraard is het ook mogelijk om je telefonisch in te schrijven door te bellen naar de winkel via 076-521 68 27.

    Ik meld me aan voor: