Over ons

LEUK DAT JE WILT WETEN WIE WE ZIJN

Dit zijn wij

Kees en Jolien zijn de drijvende kracht achter Van Vliet Naaimachines. Deze winkel (bij velen beter bekend als de Singer-winkel uit de Houtmarktpassage) is uitgegroeid tot een begrip in de creatieve wereld. En we hebben inmiddels veel meer dan alleen maar naaimachines!

Kees is zo’n beetje geboren tussen de naaimachines. Hij kent letterlijk alle merken naai- en lockmachines. En kan ze dus ook repareren. Hierbij gaat hij een goede uitdaging niet uit de weg. Kees is gespecialiseerd in borduurmachines en industriemachines. Zo gespecialiseerd dat er niet alleen klanten uit heel Nederland komen, maar zelfs van over de grenzen! Zij komen voor de alom geprezen expertise en service. En de koffie die altijd klaarstaat.

Jolien is een echte handwerkheld. Naaien, breien (sokken!), borduren, ze kan het allemaal. En leert nog steeds nieuwe dingen bij. Zit je dus met een vraag of probleem, kom gerust langs, ze helpt je graag. Uiteraard weet ze ook goed haar weg tussen alle machines die we verkopen en laat ze je vlot en kundig zien hoe ze werken.

Naast Kees en Jolien kun je ook nog Jolanda en Yanne tegenkomen in de winkel. Zij zijn beiden dol op handwerken en helpen je graag met hun kennis en kunde. Daarnaast verzorgt Jolanda de naailessen en is Yanne lid van de Brei & Haak Club.

Wij vinden persoonlijk contact met en goede service voor onze klanten het allerbelangrijkste. Je bent dan ook altijd van harte welkom bij ons in de winkel. En lukt het even niet om naar ons toe te komen, kan je natuurlijk bellen of mailen. Ook als je op zoek bent naar iets speciaals, is het voor ons de uitdaging om je te helpen het te vinden.

Heel graag tot ziens bij ons in de winkel, wij (en de koffie) staan voor je klaar!